Ramen met perfectie tot in de details

EuroFutur Classic

EuroFutur-profielen onderscheiden zich van andere kunststofprofielen door hun smallere, afgerond design en zijn zowel voor nieuwbouw als voor renovatie het ideale schrijnwerk. Ze zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en beschikken over zeer goede isolerende eigenschappen. Ze zijn bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden en beschermen tegen inbraak. Bovendien bieden deze profielen een zeer goede geluidsisolatie.

EuroFutur beveiligt beter dan ooit tegen inbraak. Door het optimale ontwerp van de profielen is het mogelijk bijzonder stabiel hang- en sluitwerk te installeren, zoals o.a. alle types veiligheidsbeslag.

De bevestiging van zowel scharnieren als sluitstukken gebeurt steeds in de metalen versterking. Optimale functionaliteit!

Opvallende afschuiningen beklemtonen de overslag van raam, vleugel en middendorpel. De profielen zijn versmald, waardoor ze nog eleganter ogen. Alle profielkanten, profielhoeken en overgangen van het raamsysteem hebben een ronde afwerking. Voor EuroFutur is de zaak rond!

EuroFutur

Milieu

Ook voor het milieu zijn EuroFutur-profielen een goede zaak. De uitstekende thermische isolatie en de maximale kierdichtheid zorgen voor een lager energieverbruik. Kömmerling gebruikt voor de stabilisering van de PVC calcium-zink in plaats van het milieubelastende lood. Zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit, worden ook profielen gemaakt op basis van gerecycleerd materiaal.

5-kamersysteem

Met EuroFutur Classic heeft Kömmerling een nieuw 5-kamersysteem voor vensters en huisdeuren op de markt gebracht met een inbouwdiepte van 70 mm. Dit inovatief systeem boekt grote resultaten op vlak van warmte- en geluidsisolatie en bescherming tegen inbraak.

EuroFutur Design

Met zijn doorgezette vleugel speelt dit systeem in op de huidige Design en moderne tijdgeest. Het EuroFutur Design-profiel onderscheidt zich door zijn versmalde vormgeving met vooruitspringende en dieper liggende rondingen. Profielhoeken, overgangen en randprofielen zijn zowel op constructief als op esthetisch vlak aan het hoofdprofiel aangepast. Het profiel is in verschillende kleuren verkrijgbaar.