Rolluiken & klapluiken

RolaPlus, de polyvalente rolluikkast

De RolaPlus-kast is een geïntegreerde rolluikkast welke bovenop het venster vooraf kan gemonteerd worden. Er zijn geen bijkomende muuruitsparingen links en rechts nodig voor oproller en asplaatsing. De RolaPlus-kast is in meerdere groottes beschikbaar. Ze kan zelfs gebruikt worden bij renovatie waar momenteel geen rolluik voorzien is. De rolluikkast is combineerbaar met geleiders van 8 of 14 mm dikke rolluiklamellen.

RolaPlusDe kasten kunnen voorzien worden van bijkomende isolatie om te voldoen aan de actueelste Europeese warmte-isolatie-richtlijn. Met specifiek ontworpen geluidsisolatie (8 kg zware folie) kunnen de strengste geluidseisen voor luchthavens bereikt worden.

Rolluiklamel Z38

Met de Z38 kan onversterkt een maximale breedte van 1.60 m gerealiseerd worden. Gecombineerd met alu-versterkingsstaven of PVC-lamellen met inschuifbare versteviging zijn ook bredere rolluiken mogelijk.

Rolluiklamel Z52

Met de Z52 kan onversterkt een maximale breedte van 2.40 m gerealiseerd worden. Gecombineerd met alu-versterkingsstaven of PVC-lamellen met inschuifbare versteviging zijn ook bredere rolluiken mogelijk.

Rolluiklamel Z55

De Z55 met vierpuntsstabilisatie maakt breedtes tot 2.60 m mogelijk. Gecombineerd met alu-versterkingsstaven of PVC-lamellen met inschuifbare versteviging zijn ook bredere rolluiken mogelijk.

Klapluiken, een aantrekkelijke gevelverfraaiing

Kömmerling klapluiken zijn decoratief en bieden een zeer lange levensduur en minimale onderhoudskosten.

De Kömmerling-klapluiken zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Zo heeft men de keuze uit diverse lamellentypes en een breed gamma van keuren en houtimitaties. Ook de combinatie van de kleuren onderling is mogelijk.