Onze geschiedenis

CallplastCallplast is gegroeid uit een bedrijf dat in 1976 werd opgericht door Jozef Callewaert en zijn echtgenote Roos Vermoere. Na jaren 'algemeen schrijnwerk' zijn we in 1993 gestart met de plaatsing van ramen en deuren in kunststof, gefabriceerd met de kwaliteitsprofielen van Kömmerling.

De firma werd een echt familiebedrijf toen de 2 zonen Koen en Tom zich fulltime ten dienste stelden. Bijgestaan door een team van gekwalificeerde vaklui bleef Callplast groeien dankzij zijn kwalitatief hoogstaand eindproduct.

Ons gamma werd in 2008 uitgebreid met aluminiumprofielen van Aliplast. Daardoor kunnen wij u een zeer uitgebreid aanbod bieden voor uw schrijnwerk.

In 2004 werd ons atelier uitgerust met de modernste machines . Dankzij een nieuwe locatie werd het mogelijk om onze producten voor te stellen in een toonzaal. In dit familiaal bedrijf komt persoonlijk contact met de klant op de eerste plaats. Na afspraak bent u steeds welkom in ons atelier, waar de nodige uitleg kan gegeven worden over ons gamma en het productieproces.