Beglazing voor een lager energieverbruik

EuroFuturIn een bestaande traditionele woning verdwijnt heel wat warmte door het dak, de muren en de vloeren maar eveneens door de vensters. Meer dan de helft van het energieverbruik van uw woning wordt besteed aan de verwarming. Het concept van een 'laag energie' woning (d.w.z. het maximale energieverbruik voor uw verwarming = 60 kWh/m²/jaar) is eenvoudig doch met spectaculair resultaat: minder en rationeler energie verbruiken door optimaal te isoleren, te zorgen voor een optimale luchtdichtheid en optimaal gebruik te maken van de gratis warmte die de zon u levert. Kömmerling verandert radicaal de opvatting en realisatie van vensters door punten in te lassen betreffende deze 'laag energie' concepten.

Kömmerling is één van de onbetwiste wereldspelers op de markt van kunststofvensters. Wij leggen daarbij de nadruk op de ontwikkeling van nieuwe producten die hoog presteren op alle vlakken van 'isolatie' van de woning. Zowel voor warmte- als voor geluidsisolatie en natuurlijk ook op vlak van veiligheid en betrouwbaarheid. Met het 'laag energie' kunststofvenster van Kömmerling kan een vensterwaarde Uw ≤ 1.1 W/m²K behaald worden. Deze vensters zullen positief bijdragen aan uw toekomstige lage energie woning K26(E60) en aan de besparing van uw energiekosten. Kömmerling draagt verantwoordelijkheid en respect voor het individu en de leefomgeving hoog in het vaandel.

Door zijn perfecte dichtheid biedt het EuroFutur-systeem reeds in zijn standaarduitvoering een optimale geluidsdemping. In combinatie met de juiste geluidswerende beglazing kunnen Kömmerling-vensters toegepast worden in de omgeving van luchthavens, drukke straten, … Ook voor deuren en rolluikkasten (RolaPlus) beschikt Kömmeling over geluidsrapporten conform eisen luchthavens. Onze partner voor beglazing is Soliver Waregem n.v.